Zadnja posodobitev: 23.10.2023

Pozdravljeni na domači strani regate Halloween 2023, ki je potekala med 20. in 22. oktobrom v Portorožu. Na tej strani so objavljeni vsi dokumenti, informacije in fotografije, povezane z regato.

TERMIN REGATE
20. - 22. oktober 2023

URADNI REZULTATI HALLOWEEN REGATTA 2023

GALERIJA FOTOGRAFIJ


- - - - - Objavljeno pred / med regato: - - - - -

TEKMOVALNI DAN 3


TEKMOVALNI DAN 2

TEKMOVALNI DAN 1


PROGRAM REGATE
Program regate je dostopen na tej povezavi.

DOKUMENTI REGATE
Razpis regate je na voljo na povezavi NoRHalloween2023_V3.pdf
Regatna navodila SIHalloween2023_V2.pdf 

Pooblastilo staršev ali skrbnika: SC_Pirat-PARENTAL_AUTHORIZATION-HALLOWEEN2023.pdf

V dokumentih je omenjen sklic na politiko zasebnosti, povezava do tega dokumenta je navedena na dnu naše spletne strani, na kateri se pravkar nahajate.
Dokumenti so last Jadralnega kluba Pirat Portorož in jih ni dovoljeno kopirati - niti v celoti niti delno, razen v primeru pisnega dovoljenja s strani Jadralnega kluba Pirat Portorož.


SPLETNE PRIJAVE
Spletne prijave bodo odprte skladno z razpisom regate, in sicer do vključno 13. oktobra 2023, razen če se razpisana mesta prej zapolnijo. Spletno prijavo lahko opravite na tej strani tako, da kliknete zeleni gumb "Entry Form" v zgornjem levem kotu.
Prosimo, uporabljajte le črke angleške abecede (ne šumnikov ali drugih posebnih znakov).
Zahtevane dokumente lahko naložite v formatih PDF ali JPG, povezave do dokumentov so navedene zgoraj (razdelek DOKUMENTI REGATE).
Prosimo, preverite veljavnost zavarovalnih polic ter zavarovalno vsoto.

Veljavna je le plačana prijava - neplačana prijava ni vključena v števec prijav, zato se lahko zgodi, da se mesta zapolnijo s plačanimi prijavami, mladi tekmovalci z neplačano prijavo pa morajo v čakalno vrsto. Temu se želimo izogniti predvsem v dobro mladih jadralcev, zato prosimo, da pravočasno opravite plačilo.

Seznam tekmovalcev se bo nahajal nekaj vrstic nižje, a POZOR - veljavne prijave so ZGOLJ tiste, označene z zeleno barvo.