Entry Form

Prijavljenih v kategorijo "Rookie": 3 / 60

Prijavljenih v kategorijo "Cadet / Junior": 34 / 300

Zadnja posodobitev: 04.09.2023


Drage jadralske buče, čarovnice in vsa ostala oranžno-črna druščina,

pozdravljeni na domači strani regate Halloween 2023. Na tej strani so objavljeni vsi dokumenti in informacije, povezane z regato. 
Vse informacije bodo objavljene tudi na platformi RRS, ki bo obenem uradna oglasna deska regate.

TERMIN REGATE
20. - 22. oktober 2023

DOKUMENTI REGATE
Razpis regate je na voljo na povezavi NoRHalloween2023_V3.pdf
Regatna navodila bomo objavili po 18. oktobru 2023, povezavo bomo objavili v tem odstavku ter na uradni oglasni deski na platformi RRS.
Pooblastilo staršev ali skrbnika: SC_Pirat-PARENTAL_AUTHORIZATION-HALLOWEEN2023.pdf

V dokumentih je omenjen sklic na politiko zasebnosti, povezava do tega dokumenta je navedena na dnu naše spletne strani, na kateri se pravkar nahajate.
Dokumenti so last Jadralnega kluba Pirat Portorož in jih ni dovoljeno kopirati - niti v celoti niti delno, razen v primeru pisnega dovoljenja s strani Jadralnega kluba Pirat Portorož.


SPLETNE PRIJAVE
Spletne prijave bodo odprte skladno z razpisom regate, in sicer do vključno 13. oktobra 2023, razen če se razpisana mesta prej zapolnijo. Spletno prijavo lahko opravite na tej strani tako, da kliknete zeleni gumb "Entry Form" v zgornjem levem kotu.
Prosimo, uporabljajte le črke angleške abecede (ne šumnikov ali drugih posebnih znakov).
Zahtevane dokumente lahko naložite v formatih PDF ali JPG, povezave do dokumentov so navedene zgoraj (razdelek DOKUMENTI REGATE).
Prosimo, preverite veljavnost zavarovalnih polic ter zavarovalno vsoto.

Veljavna je le plačana prijava - neplačana prijava ni vključena v števec prijav, zato se lahko zgodi, da se mesta zapolnijo s plačanimi prijavami, mladi tekmovalci z neplačano prijavo pa morajo v čakalno vrsto. Temu se želimo izogniti predvsem v dobro mladih jadralcev, zato prosimo, da pravočasno opravite plačilo.

Seznam tekmovalcev se bo nahajal nekaj vrstic nižje, a POZOR - veljavne prijave so ZGOLJ tiste, označene z zeleno barvo.