Vera Maraspin Čarman, vodja organizacijskega odbora letošnje 22. Velikonočne regate, ki je privabila kar 459 jadralcev iz 11 držav, je z regato zadovoljna: »Izjemno smo veseli, da nam je regata tako lepo uspela. Letos smo imeli rekordno število udeležencev. Podelili smo tudi glavno nagrado, optimista, in letos je šel ponovno v Nemčijo. Izjemno dobro so se odrezali tudi slovenski jadralci, saj sta kar dva jadralca iz našega kluba, Rok Verderber in Klemen Semelbauer, zasedla vidni mesti, drugo in osmo, odlična pa je bila Tudi Mara Turin, ki je zmagala med deklicami.« Vera Marspin Čarman izreka vsem članom kluba, ki so sodelovali pri organizaciji Velikonočne regate, iskreno zahvalo.

Spoštovane članice in člani JK Pirat,

letošnja 22. Velikonočna regata, ki je bila glede na rekordno udeležbo zahtevnejša kot doslej, nam je zelo dobro uspela! Organizacijski odbor je prejel številne čestitke udeležencev, zlasti Nemcev, Italijanov, Avstrijcev, Turkov in Čehov.

Zelo so bili zadovoljni tudi v Hotelih Bernardin, s katerimi smo letos zgledno sodelovali.

Vsem skupaj se zahvaljujem za Vaš čas, trud in dobro voljo, s čimer ste pomembno prispevali k uspešno zaključeni prireditvi, na katero smo lahko resnično ponosni!

V veselje mi je bilo sodelovati z Vami in upam, da tako ostane tudi v bodoče!

Lep pozdrav,

Vera Maraspin Čarman