PORTOROŽ - 17. julij 2017

S prizorišča svetovnega prvenstva v grškem Solunu sta se v matični pristan vrnili jadralki Tina Mrak in Veronika Macarol. Ponosni na uspehe, ki sta jih dekleti dosegli skupaj s trenerjem Tomažem Čopijem, so zlasti v domačem Jadralnem klubu Pirat, kjer so zanje pripravili prisrčen sprejem.

Navdušenja ob sprejemu v domačem pristanu ni manjkalo, zlasti ne med mlajšimi jadralci, ki se potihem spogledujejo z njunimi uspehi. Za slednjimi pa se prej kot nasmejana lica skriva trdo delo. Ob priložnosti sta tako Tina in Veronika povedali: "Iz srca se zahvaljujeva najinim podpornikm in sponzorjem, ki nama omogočajo, da lahko izpeljeva najino zgodbo. Hvala vsem prijateljem in najinim drućinama ter fizioterapevtki Miriam Ivančič, ki nam vselej pomaga za boljše počutje. Nenazadnej pa se morava zahvaliti najinemu trenerju Tomažu Čopiju, ki verjame v najino zgodbo, ki nama pomaga in predaja vse svoje znanej. še veliko se lahko naučiva in upava, da bosta najino delo in trud šla od sedaj naprej le še navzgor."
"Tina in Veronika nas zandnje čase razvajata z dobrimi rezultati. Vsako leto imamo tako priložnost organizarati sprejeme in se veseliti z njima ob njunih zmagah. Celotni ekipi čestitamo za izjemen dosežek,"  ponosa, da imajo v klubu tako izvrstni dekleti, ni skrival predsednik kluba Marjan Matevljič.