Zadnji avgustovski vikend, natančneje 29. avgusta 2021, smo namreč zaključili letošnjo poletno Piratovo šolo jadranja za naše najmlajše. V teh poletnih mesecih so se v JK Pirat odvili štirje začetniški tečaji in tako je 71 otrok uspešno zaključilo svoj “jadralni krst”. Prav tako so se med poletjem odvijali nadaljevalni tečaji, na katerih se je pridno učilo 46 mladih jadralcev, od katerih jih bo nekaj tudi nadaljevalo z aktivnim jadranjem v našem klubu.

 

Za zaključek prekrasnega poletja pa za vse nadaljevalne tačajnike organiziramo zaključno regato, ki se bo odvijala to nedeljo, 5. septembra 2021v JK Pirat, s štartom ob 14. uri.

 

Ob tem bi se radi zahvalili tudi vsem učiteljem šole jadranja in vodstvu JK Pirat, saj so vložili veliko truda in vestno opravljeno delo na tečajih. Nenazadnje pa gre velika zahvala tudi vsem staršem in tečajnikom za izkazano zaupanje. Prejeli smo veliko pohval za organizacijo in izvedbo tečajev, kar nas zelo veseli. Sedaj pa upamo, da bo čim več tečajnikov ostalo v naši sredini!

 

Čestitamo vsem udeležencem in želimo dober jesenski veter v vaša jadra!